250 Spyder Geel

Deze volledig op schaal gemaakte 250 Spyder doet menig kinderhart sneller slaan, maar ook de volwassen auto verzamelaar kan niet om dit topstuk heen.
Dit model behoort tot het absolute wereldwijde topsegment van de children cars. De auto is exclusief in zijn ultieme vorm en is kwalitatief zeer goed afgewerkt. Hij is leverbaar met een speciaal leersoort naar wens van de klant.
In alle jaren dat ik actief verzamel, heb ik zelden een hand gebouwde versie in deze staat van perfectie gezien. Hij is technisch zeer geavanceerd en opgebouwd uit hoogwaardige materialen. Er is geen onderdeel waar ik zelf een wijziging in zou aanbrengen en de auto is uitgebalanceerd en duurzaam geproduceerd.
Er is een gescheiden remsysteem, volledig rondom afgeveerd. Er zit een betrouwbare kopie van de bekende 110 CC motor van Honda in, namelijk de Lihan (die zelfs nog beter is) en een halfautomaat bestaande uit drie versnellingen. Door het unieke verstelbare pedaalsysteem is het ook mogelijk om als volwassene (met een lichaamslengte tot 1.90m) een rit te maken in deze auto.
De rijeigenschappen doen niet onder voor zijn volwassen versie, met een top van ca. 70 km per uur waan je je in een echte auto. De mini cars zijn terug te tunen tot ca. 8 km per uur. Oneffenheden worden door de onafhankelijke vering volledig opgevangen. De geventileerde remschijven brengen de wagen in enkele momenten tot stilstand. Comfort en stabiliteit worden gewaarborgd. In de afgelopen 20 jaar heb ik vele high end junior cars gezien en mogen bezitten maar dit is werkelijk de top.
Heeft u interesse, mail ons dan voor meer info/bezichtiging/proefrit!

Specificaties

Motor
110CC, 4 takt, maximum toeren 8500.
PK
Vermogen ca. 5.0 kWh. / 7PK
Schakelen
3 versnellingen voorwaarts, 1x naar achteren., Halfautomaat
Topspeed
70 km/uur.
Gewicht
ca. 210 kg.
Afmetingen
Lengte 260 cm. , breedte 98 cm., hoogte 82 cm.
Differentieel
Sperdifferentieel.
Remmen
Geventileerde schijfremmen, Brembo remklauwen.
Ophanging
Rondom onafhankelijke vering.
Bumpers & grill
Bumpers van gepolijst RvS
Body
Body van hoogwaardig polyester, met 2K verf systeem afgewerkt.
Chassis
Chassis volledig gecoate staal, zeer stijf en torsie bestendig.
Stuur
Aluminium stuurwiel met hout afgezet.
Wielen
Aluminium wielen 10 inch, RvS wieldoppen
Extra
LED verlichting, richtingaanwijzers & claxon.
Pedalen
Pedalen zijn verstelbaar waardoor je tot een lengte van 190 cm. erin kan rijden.

Deze high end juniorcar valt in het prijssegment boven de €10.000