Sprite 5 Groen

De Sprite 5 wie herkent hem niet? Deze kinder auto is in meer dan 450 manuren perfect op schaal gebouwd! Op geen enkel detail is bezuinigt, dit model is superieur aan alle andere junior cars. Zeer gewild door zijn volleder interieur en hand gebouwd uit hoogwaardige materialen door technici die hun vak verstaan. De body is afgewerkt met diepglanzende 2K metallic lak. Er is geen onderdeel waar ik zelf een wijziging in zou doorvoeren. Het is een uitgebalanceerde en duurzaam geproduceerde kinderauto. Het hydraulisch remsysteem met de Brembo klauwen brengt de half scale car gedoseerd tot stilstand.

Rondom volledig onafhankelijk afgeveerd. Zeer betrouwbare 4 takt motor, kopie van de bekende 110 CC van Honda, maar dan beter, met een halfautomaat bestaande uit 3 versnellingen. Door het unieke verstelbare pedaalsysteem is het ook mogelijk om als volwassenen erin te rijden tot een lengte van ca. 190 cm.

De rij eigenschappen zijn verbluffend te noemen met een top van ca. 70 km/uur waan je jezelf in een echte auto. De auto is terug te tunen tot ca. 8 km/u. Oneffenheden worden door de onafhankelijke vering subtiel gedempt en de geventileerde remschijven hebben hun diensten ruim bewezen waardoor comfort en stabiliteit gewaarborgd zijn. In de afgelopen 20 jaar heb ik vele high end junior cars gezien en mogen bezitten maar dit is werkelijk de top.

Deze klassieker mag niet in uw showroom/kantoor/woonkamer/collectie ontbreken.

Specificaties

Motor
110CC, 4 takt, maximum toeren 8500.
Vermogen
ca. 5.0 kWh. / 7 PK.
Versnellingen
3 versnellingen voorwaarts, 1x naar achteren.
Soort
Halfautomaat
Topsnelheid
70 km/uur.
Gewicht
Gewicht ca. 210 kg.
Afmetingen
Lengte 250 cm. , breedte 100 cm., hoogte 82 cm.
Differentieel
Sperdifferentieel.
Remmen
Geventileerde schijfremmen en Brembo remklauwen
Ophanging
Rondom onafhankelijke vering.
Bumper
Bumpers van gepolijst RvS
Body
Body van hoogwaardig polyester, met 2K verf systeem afgewerkt.
Chassis
Chassis gecoate staal, zeer stijf en torsie bestendig.
Extra
LED verlichting, richtingaanwijzers & claxon.
Grill
Grill volledig RvS gepolijst evenals de bumpers.
Wielen
Aluminium wielen 10 inch, RvS wieldoppen

Deze high end juniorcar valt in het prijssegment boven de €10.000