Cobra 1 Blauw

 

De Cobra dankt zijn populariteit aan zijn zeer stoere uiterlijk. Deze junior sportcar doet absoluut niet onder ten opzichte van zijn grotere broer. Kenmerkend is de brede grill en basic stijlvolle aluminium 10 inch wielen. Dit model kan je gerust toevoegen aan je collectie kinderauto’s met een benzine motor. De exclusiviteit van deze auto is gewaarborgd en de auto is zeer gedetailleerd afgewerkt. In de bouw van deze top auto zitten meer dan 450 man uren. Dit model is zeer geavanceerd en opgebouwd uit hoogwaardige materialen.

De Cobra 1 bevat een remsysteem dat de auto in een mum van tijd tot stilstand brengt en is rondom afgeveerd waardoor comfort is verzekerd. Voorin is een motor geplaatst van 110 CC. De halfautomaat bestaande uit 3 versnellingen maakt het rijden een genot. Het technisch hoogstaande pedaalsysteem dat verstelbaar is maakt het ook mogelijk om als volwassenen tot een lengte van 190 cm erin te rijden.

De rij eigenschappen zijn verbluffend te noemen met een topsnelheid van ca. 70 km/u waan je jezelf in een echte auto. De auto is terug te tunen tot ca. 8 km/u. Oneffenheden worden door de onafhankelijke vering volledig opgevangen. De geventileerde remschijven met Brembo klauwen zorgen ervoor dat de Cobra zeer gedoseerd remt. Vele high end junior cars bouwers hebben zich gebogen over de Cobra, maar dit is de onbetwiste nummer 1 en een zeer waardevaste investering voor  de toekomst.

Mocht u een showroom hebben met klassieke auto’s dan is dit model een prachtige aanvulling. U zult verbaasd zijn over de vele positieve reacties van uw klanten.

Specificaties

Schaal
Toeren
110CC, 4 takt, maximum toeren 8500
Vermogen
ca. 5.0 kWh. / 7PK
Schakelen
Halfautomaat
Topsnelheid
70 km/uur.
Gewicht2 cm.
ca. 210 kg.
Afmetingen
Lengte 260 cm. , breedte 98 cm, hoogte 82 cm.
Differentieel
Sperdifferentieel.
Remmen
Geventileerde schijfremmen met Brembo remklauwen
Vering
Rondom/onafhankelijk
Versnellingen
3 voorwaarts, 1x naar achteren.
Bumpers & grill
Gepolijst RvS
Body
Hoogwaardig polyester, met 2K verf systeem afgewerkt.
Chassis
Volledig gecoate staal, zeer stijf en torsie bestendig.
Stuurwiel
Aluminium met hout afgezet
Wielen
Aluminium wielen 10 inch, RvS wieldoppen
Overig
LED verlichting, richtingaanwijzers & claxon.
Pedalen
Verstelbaar voor personen tot 190cm

Deze high end juniorcar is te koop vanaf €18.250